Haal moeiteloos nieuwe vliegengordijnen in huis

Vliegengordijnen kunnen op veel verschillende plekken worden aangebracht. Naast het huis worden ze het meest gebruikt voor de caravan, camper of tent. Als je eenmaal vliegengordijnen hebt, hoef je je geen zorgen meer te maken of je de deur achter je hebt dichtgedaan met het oog op insecten. De toegevoegde waarde van deze handige gordijnen is dat een vliegengordijn in de caravan of  motorhome alle insecten buiten houdt. Het huidige assortiment bestaat uit verschillende soorten, waaronder hulzen vliegengordijnen, in verschillende lengtes.

Het gemak van een stijlvolle kattenstaart

Een van de meest in het oog springende en meest gebruikte vliegengordijnen voor de caravan, camper of tent is een kattenstaart vliegengordijn. Dit vliegengordijn is niet alleen zeer decoratief van uiterlijk, maar ook diervriendelijk en een zeer efficiënt middel om insecten te weren. Deze gordijnen zijn om vele redenen handig. Wanneer de strengen bijvoorbeeld tussen de deur komen, raakt het stoffen materiaal niet beschadigd. Verder zijn de strengen sterk, flexibel en gemaakt van zacht pluche materiaal, zodat ze later weer netjes naast elkaar hangen. Op Vliegengordijnencenter.nl kun je naast de kattenstaart nog andere stijlen en modellen vliegengordijnen vinden.

Een ruim assortiment aan vliegengordijn

In het assortiment van Vliegengordijnencenter.nl vind je vliegengordijnen in verschillende stijlen en kleuren om aan ieders smaak te kunnen voldoen. Je zult merken dat de meest gezochte kleuren zwart, wit, beige en grijs zijn. Dat is eigenlijk ook heel logisch, omdat de genoemde kleuren  gemakkelijk passen in bijna alle interieurs en ook aan de façades van gebouwen niet misstaan. Ook zijn er gordijnen in verschillende kleurencombinaties beschikbaar. In het standaard assortiment vind je de lengtes 56×180 cm, 90×220 cm, 100×240 cm en 120×240 cm. De levertijd is meestal tussen de 1 en 3 werkdagen. Je hebt je vliegenscherm dus snel en gemakkelijk  in huis.