Hou vocht en vuil buiten de deur!

Met een mat kun je vervelend vuil en nattigheid buiten de deur houden. Op deze manier kun je bezoekers of klanten altijd ontvangen in een representatieve omgeving. In plaats van zelf een mat te kopen, kun je in zee gaan met een mattenservice. Mattenservice.nl levert zo’n service, zonder alle nadelen die komen kijken bij het huren van een mat, zoals een contract en een opzegtermijn.

Mattenservice.nl

Mattenservice.nl levert verschillende soorten matten van de beste kwaliteit, die perfect worden afgestemd op jouw behoeften. Zo worden ze alleen gewisseld wanneer het nodig is, wat je hoge kosten kan besparen. Een serviceadviseur van Mattenservice.nl komt persoonlijk langs om je te adviseren op basis van jouw situatie. Daarnaast worden de matten op maat gemaakt, dus deze past altijd voor de ingang van jouw winkel of bedrijf. Voordelen van deze service zijn dat je bij wisseling weer een schone mat krijgt, wat erg belangrijk is voor de levensduur en kwaliteit van de mat en jou tijd en kosten bespaart.

Verschillende soorten matten

Bij Mattenservice.nl heb je de keuze uit verschillende soorten matten. Zo hebben ze schoonloopmatten, die ervoor zorgen dat jouw winkel of bedrijf er altijd schoon en verzorgd uit blijft zien. Vuil en vocht kunnen tot diep in de vezels van deze mat doordringen, waardoor deze ontzettend veel zand en stof kan vasthouden. Daarnaast zijn er droogloopmatten, die bedoeld zijn om zoveel mogelijk vocht van bijvoorbeeld regen, sneeuw, olie en vetten in zich op te nemen. Hierdoor is de vloer van je winkel of bedrijf nooit vochtig, waardoor ook de veiligheid van de bezoekers toeneemt. Ten slotte zijn er ook buitenmatten verkrijgbaar. Deze mat is een stuk harder, waardoor schoenenzolen schoon worden geschraapt. Bezoekers nemen dus nooit vuil van buiten mee jouw winkel of bedrijfspand in.