Riviera Maison voor een interieur in stijl

Nu de zomer stilaan ten einde loopt wordt het tijd om na te gaan denken voor subtiele veranderingen in je interieur aan te brengen. Riviera Maison brengt jaarlijks vier nieuwe wooncollecties uit die geïnspireerd zijn op de seizoenen. De zomerse Sandy Shores collectie maakt binnen een mum van tijd plaats voor de gloednieuwe Autumn collectie.

De nieuwste trends

Ben je fan van Riviera Maison dan vind je bij Wooninstijl altijd de laatste nieuwtjes, trendy woonstijlen en bijpassende accessoires. Door jezelf te abonneren op de nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van je favoriete woonstijl. Je kunt de verschillende productlijnen van Riviera Maison bekijken en de productomschrijvingen lezen. Per artikel vind je bovendien een handig overzicht van webshops waar je je lievelings accessoires en/of meubelen direct online kunt bestellen.

Een website voor echte liefhebber

Lees regelmatig de blog van Wooninstijl, waarbij je altijd leuke woontips en cadeau ideeën leest. Met Riviera Maison haal je niet alleen supertrendy woonaccessoires in huis maar zeker ook een ‘Way of Life’. Het merk heeft de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen en doet dat nog steeds. Het is mogelijk om je complete huis in te richten met producten van hetzelfde merk. Van het handige kastje in het toilet tot een comfortabele loveseat, ze hebben het allemaal in het assortiment opgenomen. Het oerhollandse merk timmert hard aan een internationale bekendheid. Na Nederland is het de verwachting dat binnenkort ook Aziatische en Europese woningen volledig worden ingericht met de ‘must have’ artikelen van Riviera Maison.